Werkwijze

Stap voor stap geven we samen vorm aan het afscheid van jouw of jullie kind.

Niet alles hoeft in één keer geregeld te worden. Tijdens het eerste gesprek regelen we alleen het hoognodige. Alle andere zaken worden in de periode voor de uitvaart afgestemd.

Een kinderuitvaart, of dat nu een begrafenis of crematie is, wordt helemaal voorbereid naar jouw wensen. Daardoor kan je op jouw manier afscheid nemen van je kind. Je kunt je kind zelf vervoeren vanuit het ziekenhuis of bijvoorbeeld naar de begraafplaats, er is een grote keuze aan kinderkistjes en kindermandjes om je kind in op te baren. Je kind(je) kan meestal natuurlijk ook thuis in het eigen bed(je) opgebaard worden.

Wanneer duidelijk is dat een kind of jongere zal gaan overlijden, kunnen we ook vooraf al kennis maken om samen na te denken over de uitvaart. In zo'n situatie wordt, als dat mogelijk en wenselijk is, ook het kind zelf betrokken bij de voorbereiding van het afscheid.
Iedereen kan gebruik maken van mijn diensten, ongeacht waar men verzekerd is. Na het eerste gesprek maak ik een kostenbegroting zodat je weet waar je aan toe bent.

Jeannet Admiraal Kinderuitvaartbegeleiding is gevestigd in Meppel en Maarssen; mijn werkterrein is bijna geheel Nederland ( Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden in overleg)
Jeannet Admiraal Kinderuitvaartbegeleiding werkt samen met Kleur kinderuitvaart

vlinders vlinder2 

Klik hier om de knutselplaat voor deze vlinder gratis te downloaden.