Ervaringen

Lees hier de ervaringen van ouders en nabestaanden. Wilt u zelf een ervaring delen? Dat kan via ons contactformulier. Uw bericht verschijnt dan na enkele dagen op de website.

Desirée, Matthijs, Sam en Maya Evy

Een mooie en ontspannende tweelingzwangerschap kreeg 3 maanden geleden een plotse intense wending na 7 maanden.
Een van onze 2 dochters, Evy, bleek plots te zijn overleden, zonder duidelijke oorzaak, zonder dat we het hadden gemerkt.
Onze andere dochter, Maya, leefde nog, dus de zwangerschap ging door, met haar overleden zusje naast haar.
2 bizarre werelden, verbonden met elkaar, en alle emoties die daarbij horen.

Je richt je op het ter wereld brengen van Maya, en elke stap dichter bij haar geboorte, is ook een stap dichter bij het afscheid van Evy.
Dit afscheid moest ook al langzaam aan geregeld en voorbereid worden, dus dat besloten we te gaan doen.
Via een tip van het UMCG kwamen we bij Jeannet uit en dat eerste gesprek voelde direct goed.

Met haar bespraken we hoe we zowel het overlijden van Evy als de komst van Maya samen aan bod wilden laten komen; zowel een afscheid als welkomsteest, hoe dubbel ook, maar alles hoort uiteindelijk bij het leven.
Jeannet is nuchter, luistert, hoort, ziet, voelt en doet. We voelden ons gedragen, gesteund en gehoord in al onze verhalen en wensen, wat tot uiting is gekomen in een prachtig afscheid van onze dochter Evy, en een welkom van Maya, zelfs in deze uitdagende Covid tijden.

Wat indruk op ons heeft gemaakt is hoe Jeannet alles regelt, meedenkt en veel tips heeft. Je merkt amper dat er van alles in gang is gezet waardoor wij ons volledig op ons eigen proces konden focussen. Tegelijkertijd betrekt ze je op tijd, daar waar noodzakelijk zodat het afscheid écht van ons was, wij ons er ook geheel in herkenden. Op de dag zelf stapt zij op de voorgrond om alles goed te regelen, en merk jij tijdens het afscheid niet dat ze er is. Ze beweegt mee met de behoeften van het gezin en voelt haarfijn aan wanneer haar inzet en aanwezigheid gewenst is om ons te kunnen ontlasten.
Haar daadkracht, lange ervaring en warme persoonlijkheid, zijn een prachtige en noodzakelijke samenkomst van krachten die wat ons betreft ons afscheid kloppend en ‘af’ hebben gemaakt.

Hoe maak je van een verdrietige gebeurtenis een mooi moment? Door samen met Jeannet dit in gang te zetten en manifesteren wat voert tot een prachtige gezamenlijke herinnering.

Dank

Maarten en Linda

Jeannet Admiraal, je hoopt als ouder dat je haar diensten nooit nodig zult hebben. Maar is dit wel het geval, dan gunnen we iedereen iemand als Jeannet. Warm, betrokken, geweldige organisator en creatief.
Ze is elke dag bij ons langs geweest en samen met haar hebben we op een heel bijzondere en eigen manier afscheid kunnen nemen van ons kleine meisje. Jeannet is iemand die kijkt naar wat er mogelijk is, regelt het en is heel meedenkend.
Eén telefoontje en ze stond midden in de nacht na het overlijden bij ons op de stoep, ze straalt rust en compassie uit. Ze is een rots in de branding geweest voor ons gedurende de week tot aan het afscheid.
Onze dochter bleek na de geboorte een ernstige stofwisselingsziekte te hebben, waarbij ze een zeer korte levensverwachting had. We wisten dat we spoedig afscheid moesten nemen. Ons werd Jeannet aangeraden. In de weken voorafgaand hebben we daarom al kennisgemaakt en ze heeft ons geholpen om alvast na te denken over de wijze van afscheid. Dit heeft ons ‘ruimte’ gegeven in de emotionele en hectische periode na het overlijden. We willen haar dan ook enorm bedanken voor steun die je bent (geweest).

Floris, Lisette, Floortje en Jan

Wij hebben Jeannet voor het eerst gezien bij het afscheid van het lotgenootje van onze Meike. Het was een prachtig en waardig afscheid, waarop wij direct tegen elkaar zeiden, als het voor ons meisje zover is, dan vragen wij Jeannet ook.
Een jaar later was het voor ons helaas ook zover, wij moesten afscheid gaan nemen van ons lieve meisje. Meike had een zeldzame kwaadaardige tumor en mocht slechts negen jaar bij ons zijn. Vlak na haar overlijden was Jeannet al bij ons. Dit was erg fijn, want door al het verdriet kun je niet normaal meer denken. Jeannet neemt alles uit handen en heeft alles geweldig geregeld in overleg met ons. Ze is alle dagen tot aan de uitvaart bij ons geweest. Ze neemt je echt mee aan de hand om zo tot een afscheid te komen waar iedereen ondanks alle verdriet met een goed gevoel op terugkijkt. Ook voor onze andere 2 kinderen had ze aandacht. Ze heeft prachtige ideeën en kijkt goed wat bij je past. Zo zijn wij nog steeds ontzettend blij met de gipsen handen die we hebben laten maken en ook het grafdoekje ligt nog steeds op het graf van onze dochter (inmiddels al bijna een jaar). Jeannet is kordaat en komt alle afspraken na. Wij hadden ons geen betere persoon kunnen wensen!!
Dankjewel Jeannet!

Tom, Klazina en Melle

27 Juni 2018 zijn wij trotse ouders geworden van Melle en Mees. Lieve kleine Mees is diezelfde dag nog overleden.

In de zwangerschap werd bekend dat Mees niet lang meer zal leven na de geboorte. Hier begon de weg van onzekerheid, verdriet en geluk. We wisten niet goed hoe we dit moesten doen. Voor Melle moet je een wiegje uitzoeken en voor Mees een kistje. We wisten niet goed waar we moesten beginnen. Een ding wisten we zeker.. het moest het mooiste afscheid zijn die er bestond. Dat we nooit zouden denken.. hadden we maar..

Na lang zoeken kwamen wij op de site van Jeannet. Wij lazen de ervaringen en dachten, wij willen haar hulp. Wij hadden haar een mail gestuurd met ons verhaal en de vraag of zij ons kon helpen met de uitvaart. Dezelfde avond was er al een telefoontje van Jeannet. Wat fijn dat er direct een reactie komt. En er gebeld wordt. Elkaar direct “live” spreken is zoveel beter en persoonlijker als langdurig mail verkeer.
De eerste afspraak hadden we direct een fijn gevoel bij Jeannet. Ze voelde ons goed aan. We hadden veel besproken en veel informatie gekregen. Ze voelde ook haar fijn aan wanneer ons hoofd vol zat met informatie en besluit dan om er over te stoppen en andere keer weer contact te hebben.

De dag van de geboorte en overlijden hebben we direct contact gezocht met Jeannet. Het was erg warm en het ziekenhuis kon met hun koelelementen Mees niet goed koud houden en wilden Mees naar het mortuarium brengen. Dit was iets wij absoluut niet wilden. Gelukkig kwam Jeannet en had ze haar koelsysteem mee. Ook weer een prachtige redding. Jeannet regelde alles. Het kistje wat we hadden uitgezocht regelde ze, ze kwam met een prachtig idee om 3D gipsafdrukjes te laten maken van de handjes en voetjes van Mees. Iets waar wij nog elke dag zo blij mee zijn. Elk detail is zichtbaar. Zoveel meer dan een inktafdrukje.

Wij hebben helemaal niets van al het geregel gemerkt. Wij konden ons volledig richten op Melle en Mees. En als ons weer eens iets te binnen schoot konden we dat direct communiceren met Jeannet. Niets was te gek.

Wij hebben ballonnen opgelaten na afloop van de dienst. Dit heeft Jeannet opgehaald. We moesten er niet aan denken om zelf ‘s ochtends bij een feestwinkel ballonnen op te halen en van die vragen als “ heeft u een mooi feestje” te moeten beantwoorden. Fijn dat Jeannet dat dan ophaalt.

Na 30 dagen mochten wij het as ophalen bij het crematorium. Daar werd ons gevraagd een formulier in te vullen over onze belevenis en ervaring van het crematorium. Wij konden dat niet invullen, omdat wij totaal niet weten hoe de communicatie was met hun.. het enige wat wij konden zeggen is dat het een mooie locatie was en Mees een mooi en waardig afscheid heeft gehad. Dit was voor ons de bevestiging. Wat fijn dat wij Jeannet hadden. Zij heeft alles geregeld en wij hebben daar niets van mee gekregen.

Naast dat Jeannet alles goed regelt is het ook een grote steun. Ze kwam elke dag even langs. Ze was een enorme steun voor ons. Ze ging zo liefdevol met Mees om. Al met al, Jeannet je bent een prachtmens!

Niemand wil je een kinderuitvaartbegeleider aanbevelen. Niet omdat Jeannet niet goed is, maar niemand gun je het verdriet en verlies van een kind. Maar mocht het iemand overkomen, zal ik absoluut met meer dan 100% Jeannet Admiraal aanbevelen.

Fam van Huigenbos

Jeannet heeft ons begeleid met de uitvaart van onze dochter van 10 maanden.
Zij regelde alles voor ons, van de kaarten tot het kistje en vertelde ons ook als we een keuze hadden.
Denk hierbij aan ipv een condoleanceboek mooie herinneringskaartjes waar een ieder iets op kon schrijven, hier heeft ze een prachtig gebonden boekje van laten maken.
Wat wij heel prettig vonden was dat zij alles regelde en zorgde dat aan alles gedacht werd omdat wij dit niet goed konden, daarnaast was ze in ons huis maar je merkte niet dat ze er was, ze was op de achtergrond aanwezig.
Ze toonde voor alles respect wat wij aandroegen of hoe we iets wilden.
Ze zei zelf de woorden “ik had hier niet moeten zijn”, nee dat klopt, maar mede dankzij haar kreeg onze dochter de uitvaart die ze verdiende en kijken wij hier ondanks het verdriet heel goed op terug.

Marianne, Jos en Ties

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Jeannet bij het regelen van de uitvaart voor ons zoontje en broertje Guus, die met 37 weken zwangerschap plotseling overleed. Het contact voelde in alle opzichten goed. Een intens verdrietige gebeurtenis met een mooi afscheid door haar begeleiding en regie.

Albertus, Dorothea, Robert en Nathalie

Onze lieve Dineke overleed op 18 jarige leeftijd aan de gevolgen van een progressieve hersenziekte. Haar hele ziekteproces hebben we steeds stukjes afscheid van Dineke 's kunnen moeten nemen. Maar toen de dag aanbrak van haar overlijden, 18 juli 2018, wordt je enorm overvallen door verdriet. Weer een gat geslagen in onze harten. Helaas was dit voor ons de tweede keer dat we afscheid moesten nemen van 1 van onze kinderen. Daarom wilden we weer een kinderuitvaartverzorgster, want Dineke had het niveau van een kind. We belden Jeannet een paar uur na het overlijden van onze lieve Dineke, Ze was er snel en het voelde meteen goed. We hadden Dineke samen met haar PGB-ers afgelegd, Hier hoefde zij niets meer voor te regelen. Alleen de koelplaat, voor op Dineke haar bed, want daar wilden we haar graag opbaren. Nadat dit alles gedaan was gingen we rustig zitten om haar uitvaart te verzorgen. Bij onze lieve Lucas hadden we al een draaiboek klaar liggen, Maar deze keer niet. Alles was mogelijk, zo hebben mijn broers haar kist zelf getimmerd,mijn broer heeft de kaart ontworpen, Jeannet zorgde ervoor dat dit mooi afgedrukt werd. we hebben Dineke in onze eigen auto vervoerd en mijn broers hebben haar op schouders gedragen, want een prinses draag je hoog. Heel fijn dat we veel met eigen familie konden doen. Jeannet kwam met het mooie idee om alles vast te leggen, want alles gaat als een roes voorbij. We hebben dankzij de fotograaf nu een heel mooi herinneringsboek. Jeannet kwam met het prachtige idee, dat iedereen een herinnering van Dineke op een kaartje kon gaan schrijven, zodat wij straks een mooi ingebonden boekje hebben, met alle waardevolle herinneringen aan Dineke. De uitvaartdienst ademde helemaal Dineke, wat was het een mooi, warm, waardevol afscheid. Bij het graf werden bellen geblazen, Dineke hield daar zo van, want dan zag je daar de regenboog in,Om haar graf staan allemaal ingekleurde vlinders, door de kinderen uit de kerk. Op Dineke haar graf ligt nu een mooi grafdoek, met de tekst van de rouwkaart, dit geeft ons een beetje rust om een grafsteen uit te zoeken.
Jeannet kwam regelmatig langs, ze was een grote steun in het enorme verdriet waar je in zit. Ook vergat ze onze andere twee kinderen niet. Ze is een warme persoonlijkheid. Ook na de uitvaart komt ze nog even langs. Jeannet bedankt dat je er voor ons was.

Lieve groet van Albertus en Dorothea, Robert Nathalie.

Marco

Vanuit de chaos die er heerst, als je allerliefste kind overlijdt, is het moeilijk, zeker gezien de emoties, om
dingen te regelen, als een uitvaart.
Dat die uitvaart niet moet zijn als dat een volwassene zou doen, lijkt mij duidelijk.
Bijna had ik, toen mijn zoon snel thuis overleed, een standaard uitvaartbegeleider gebeld.
Gelukkig kwam ik, door een lieve tip van de thuiszorg, terecht bij Jeannet Admiraal.
Zelf helpt zij je door de wir-war van emotionele beslissingen een mooie waardige uitvaart te verzorgen.
Het unieke in dit concept is het creatieve, waar inspraak nou net even anders is, dan de standaard .
Je kind verdient dit toch!!
Je wilt immers de uitvaart tot in de puntjes verzorgd hebben, voor minder accepteer je niet.
Als we het hier over hebben, hebben wij een luisterend oor ervaren, rustig persoon,.
En iemand die ook echt terug belt! Wat een fijne ervaring.
En voordat je het weet staat ze weer met de auto voor.
Alles goed in de smiezen, creatief meedenkend, en net dat beetje anders.
Komt als de vliegende vaart als je belt, en vooral zeer vertrouwenswaardig.
Ze trekt niet het vel over de oren met onzinnige dingen, en schildert mee.
Doch altijd op de achtergrond.
Wij vonden de uitvaart van onze Jonge zoon precies zoals wij het in gedachten hadden.
De fotograaf, de handen afdrukken, het herdenkingsboekje, de speciale kaart.

Hiermee wil ik aangeven dat wij Jeannet ieder aanbevelen.

Marco van Veen

Hein, Alice, Ise en Noa

Helaas wisten we al een poosje dat onze Tygo, 13, niet lang meer bij ons zou zijn.En toen dat gevoel steeds meer werkelijkheid werd zijn we op zoek gegaan naar een uitvaartbegeleider die bij ons paste en bij onze dochters. Ik had haar al gevonden op internet ,maar via een kinderverpleegkundige van de kinderthuiszorg hoorden we zulke fijne berichten dat we zeker wisten dat we haar moesten hebben.
We hebben contact gezocht met Jeannet en aan de telefoon klonk het gelijk al fijn.Ze kwam kennis maken en ook met onze zoon,die op dat moment al erg achteruit ging (zwaar meervoudig complex gehandicapt).
Na ons eerste gesprek was wel duidelijk dat zij ons moest gaan helpen als het zover was. Zelfs toen ze weg ging liep ze uit zich zelf weer naar Tygo toe om dag te zeggen,nou dan scoor je bij ons sowieso punten!Zo persoonlijk, zo fijn!
En helaas was het sneller dan we hadden gedacht dat we haar moesten bellen.
Tijdens de week dat het afscheid geregeld moest worden hielp ze ons op alle fronten en bracht ze rust.
Vaak denk je dat er van alles zo moet,maar niks moet alles mag.En dat was zo fijn!
Het waren de kleine persoonlijke dingen die werden toegevoegd die het afscheid zo vormde dat het echt op zijn Tygo's was.
Dat hebben we zo vaak terug gehoord van de mensen die uitgenodigd waren en hem zo goed kenden.
En ook na het afscheid bleef ze contact houden en regelde ze nog van alles.

Ze stond ons bij in de zwaarste en zwartste periode van ons leven, maar doordat zij naast ons stond is het afscheid heel bijzonder geworden en houden we daar ondanks het enorme verdriet wel warme gevoelens aan over!

Hein, Alice, Ise en Noa.

Jos, Eline en Milan

Op 1e kerstdag 2017 – 25 december - is ons lieve dochtertje en zusje Zoë gestorven.
Ze is 5 maanden oud geworden. Vanwege een hartspierafwijking mocht ze helaas niet langer bij ons blijven.
Vlak na haar overlijden hebben we Jeannet gebeld met de vraag of ze het afscheid van Zoë wilde begeleiden. Het was 2 uur ’s nachts en Jeannet stond vanaf dat moment gelijk voor ons klaar. De dagen na het overlijden van ons dochtertje hebben we als een roes ervaren, waarin veel geregeld moest worden voor haar uitvaart. Iets waar je helemaal niet mee bezig wilt zijn, maar wat moet. Jeannet heeft ons door deze moeilijke week heen gesleept en heel veel voor ons geregeld. Ze had veel praktische tips en goede ideeën over de invulling van de uitvaart. Dit heeft ervoor gezorgd dat we Zoë een waardig afscheid hebben kunnen geven, waar we ondanks alles met een goed gevoel op terug kunnen kijken. We hebben Jeannet ervaren als iemand met hart voor haar werk en als iemand die met veel liefde voor ons heeft klaar gestaan.

Rony, Vivian en Stian

Jeannet is een fijne persoonlijkheid, ze denkt goed mee. Regelt alles voor je! Ze heeft een prachtige dienst neergezet voor onze 7 jarige dochter.

Bedankt,

Rony, Vivian en Stian

Paireen, Jos en Tijs

Keuzes die je nooit wilt maken
Maak je wanneer het zover is
Het einde is nabij, de eindstreep veel te vroeg in zicht.
Er wordt gefloten, de wedstrijd ten einde.

We nemen ons verlies met opgeheven hoofd,
Geen spijt, geen hadden we maar…
Uit ultieme liefde hebben we jou moeten laten gaan.
Pure liefde, dag lieve Tijs
Door jou zijn wij papa en mama voor altijd

Levenswerk
Hoe omschrijf je iemand die van haar overtuiging haar werk heeft gemaakt?
Overtuigd om er te moeten, maar ook vooral kunnen zijn voor je overleden kind.
Gepassioneerd, bevlogen, komt Jeannett naar binnen,
Waar is ie?
Samen kijken we naar Tijs.
Jeannett is er voor hem.
Zij mag een stukje met ons meelopen.
Dank je wel…

Paireen, Jos en Tijs

Bastiaan, Hilde en Melle

Zomer 2017, onze prachtige dochter Niene wordt geboren.
We weten van te voren dat het spannend zal gaan worden en na vier weken krijgen we te horen dat haar hartje niet meer beter kan worden.
Binnenkort zal haar hartje stoppen met kloppen.

De voorbereiding voor haar afscheid gaan hier beginnen.
We bellen Jeannet om onze situatie uit te leggen.
Je kan morgen nog langskomen om kennis te maken.

De volgende dag sta je met ons bij Niene haar bedje.
Fijn dat wij je al konden ontmoeten en wat bijzonder dat jij Niene mocht ontmoeten!

In de dagen die volgden, was het contact fijn.
Fijn, om alle details te bespreken om er het mooiste afscheid van te maken voor ons lieve, mooie meisje. Hoe al onze ideeën werkelijkheid konden worden.

We hebben het heel erg gewaardeerd hoe je ons als gezin begeleid hebt, zodat we Niene naar haar plekje konden brengen.

Bastiaan, Hilde en Melle

Susan

Gevlucht voor de oorlog en je kind verliezen in een veilig land.. het overkwam een gezin die ik vanuit Humanitas heb leren kennen.

Hun dochtertje Luna is in Nederland geboren en in april overleden aan een hersenvliesontsteking. Luna mocht niet ouder worden dan 7 maanden.

Omdat de familie geen overlijdensverzekering had zijn wij op zoek gegaan naar een begrafenisondernemer die met ons mee wilde denken over hoe de familie toch op een waardige manier afscheid zou kunnen nemen van Luna. Gelukkig duurde de zoektocht niet lang en maakte wij al snel kennis met Jeannet.

Jeannet voelde voor ons als een geschenk uit de hemel. Zij dacht direct met ons mee en heeft door haar fantastische inzet er voor gezorgd dat, ondanks al het verdriet, het een waardig afscheid is geworden.

Jeannet, ontzettend bedankt voor je warme en betrokken begeleiding rondom het afscheid en de begrafenis.

Bert, Marlijn en Lieke

We hopen dat niemand in een situatie komt waarin het nodig is een kinderuitvaart te moeten regelen.

Helaas weten wij sinds 1 maart toen ons mooie meisje van nog maar 21 maanden plotseling kwam te overlijden hoe het is om dit wel te moeten doen.

 

Wat is het dan fijn om iemand als Jeannet te hebben om dit samen te gaan doen. Wat fijn dat er goed geluisterd werd naar wat wij belangrijk vonden en graag zouden willen.

Nog veel fijner dat op de momenten dat we het niks vonden of het gewoon weg even niet wisten ze ons mogelijkheden bood die bij ons paste.

Net buiten de "gewone" lijntjes en regeltjes maar wel precies wat voor ons nodig was om er een gedenkwaardige, warme en "mooie" dag van de maken met genoeg ruimte voor wensen en behoeften voor ons allemaal.

 

Verdrietig blijft het en een enorm gat laat deze gebeurtenis achter maar Jeannet heeft er voor gezorgd dat het een dragelijke weg werd naar die laatste dag met haar.

Het was voor ons heel duidelijk wat er op welke dag geregeld moest worden en waar we nog even over na konden denken. Ook onze andere dochter kreeg alle ruimte en werd overal bij betrokken.

 

We wilden absoluut geen koude, strakke en grijze uitvaart maar één die bij ons kleine meisje paste één met kleur, warmte en met heel veel liefde.

We kijken allen terug op een "mooie", warme en liefdevolle dag.

 

Dagelijks zijn we nog blij met jouw idee om een grafdoekje te laten maken en over het grafje te spannen.

Dit geeft ons de tijd en ruimte iets te zoeken wat bij haar past wat er permanent zal komen te staan.

 

Lieve Jeannet, bedankt voor alles!

Liefs Bert, Marlijn en Lieke. Ouders en zus van Jolijn Baas.

 

Douwe, Judith, Yara en Mats*

10 april 2016 werd onze prachtige zoon Mats geboren helaas deed hij 11 april voor goed zijn oogjes dicht. Iets wat je als ouders nooit mee wil maken gebeurde ons.

Tijdens de zwangerschap wisten we dat Mats snel zou komen te overlijden. Via het ziekenhuis kregen we de brochure met lege handen mee "een mooie brochure waar je als ouders heel veel aan hebt". We hebben toen contact opgenomen met Jeannet. 4 februari stond Jeannet bij ons aan de deur wat was dat bijzonder om zo vroeg al met de uitvaart van ons mannetje bezig te zijn maar tegelijk voelde het ook goed. Jeannet legde ons uit wat ze voor ons kon betekenen en liet ons zien wat er allemaal geregeld moest worden.

30 maart kwam ze om de laatste dingen door te spreken en was de uitvaart in grote lijnen geregeld en konden wij ons richten op de geboorte en het overlijden van Mats.

Op het moment dat Mats kwam te overlijden hebben we Jeannet gebeld. Toen we met Mats thuis kwamen uit het ziekenhuis was ze er om ons te helpen hem een mooi plekje te geven op zijn kamertje. Ook heeft ze kennis gemaakt met onze dochter die gelijk gek op haar was. Jeannet kwam elke dag langs om te kijken hoe het met Mats en ons ging en om alles te regelen. Het was heel fijn dat veel dingen al vooraf geregeld waren waardoor we ons in alle rust voor konden bereiden op de begrafenis. Jeannet regelde verder de laatste dingen. Alles was daardoor tot in de puntjes geregeld.

De dag van de begrafenis was ze er voor ons om de laatste momenten met Mats goed af te sluiten. In alle rust konden we hem in het bijzijn van Jeannet in zijn mandje leggen en zijn we samen naar de kerk gereden. Ook daar was alles tot in de puntjes geregeld en kwam Jeannet nog met mooie ideeën om er een prachtig plekje van te maken "29 kaarsen stonden er bij Mats voor elk uur dat hij hier op aarde mocht wezen" samen met zijn regenboog doek. Het was een prachtig afscheid.

Na de dienst hebben we Mats begraven onder een prachtig mooi grafdoek. dit was bij ons onbekend maar dankzij Jeannet hebben we hier gebruik van kunnen makken. hij werd omringt door kleurrijke bloemen en prachtig gekleurde vlinders van zijn zus en neefjes en nichtjes. deze vlinders had Jeannet in de week na Mats zijn overlijden mee voor alle kinderen.

We hebben ondanks ons verdriet, dit alles als zeer fijn ervaren. Jeannet was er voor ons en onze dochter maar ook verdere familie heeft het als zeer fijn ervaren. Dankjewel voor je goed zorg.

Lieve groetjes,
Douwe, Judith, Yara en Mats*

Marjet en Liesbeth

Ons prachtige kind van net 15 jaar verliet deze aarde op 15 september 2015.
Jeannet heeft ons enorm fijn geholpen om een afscheid te vormen dat past bij onze dochter en bij ons.

We leefden in een roes, hadden wel ideeën over hoe we het wilden hebben. Jeannet werkte die uit en kwam met voorstellen die hier bij pasten. Ondanks de tijdsdruk in zo'n week voelden we ruimte om na te denken over de te maken keuzes; "Als ik morgen kom dan is het belangrijk dat jullie dat besloten hebben/af hebben".
Jeannet hielp ons om het een dag voor onze dochter en ons te laten zijn. En dat is het geworden, een hele mooie dag.

Onze dochter in een prachtige mand op de loopkoets. Iedereen had een gekleurde bloem mee die als een grote krans om het graf kwamen te liggen. Onze dochter had kort geleden nog veel plezier gehad in bellen blazen. Dat hebben we op de begraafplaats met zijn allen gedaan. Het gaf even lucht maar was ook prachtig, allemaal kleuren en symbolisch uit elkaar spattende bellen. Op het graf ligt een mooi grafdoek met teksten van de rouwkaart; een idee van Jeannet. Met alle bloemen daar om heen was het zo mooi.
Het verloop van de week na het overlijden en de dag van de uitvaart geven ons veel troost.
Jeannet heeft ons er op een hele fijne manier doorheen geloodst.

Marjet en Liesbeth

Annet en Rens

Jeannet dankjewel voor je liefdevolle begeleiding na het overlijden van ons mooie mannetje.